Triunghiul Bermudelor: posibilele explicatii pentru disparitiile din aceasta zona


triunghiul bermudelor posibilele explicatii pentru disparitiile din aceasta zona

associatedcontent.com: Triunghiul Bermudelor este una din cele mai renumite zone despre care s-au auzit numeroase teorii si legende. In acest loc s-au intamplat numeroase incidente cu nave ce frecventau zona si au disparut misterios.

Triunghiul Bermudelor este situat in Largul Coastei Florida, insa aceasta locatie poate fi contestata datorita pozitionarii inselatoare. Unii oameni de stiinta sustin ca aceasta zona nu are forma unui triunghi asa cum se sustine, ci mai degraba poate avea forma unui patrat, trapez, paralelogram, etc. Se stie ca are forma de triunghi din teoria populara care spune ca un punct este situat in Florida de Sud, Un punct pe mica insula Bermuda si unul pe insula Puerto Rico. Astfel toate cele trei puncte formeaza un triunghi.

Aceasta zona este bine cunoscuta de intreaga lume datorita disparitiilor misterioase ale navelor. O alta poveste sustine ca in aceasta zona echipamentele de pe nave nu mai pot fi folosite si ca busola se intrerupe. Insa care ar fi explicatia acestei zone?

In aceasta zona sunt eruptii de metan iar aceasta ar putea fi cauza principala. Aceste bule de metan se ridica la suprafata si darama tot ce afla deasupra apei. Odata ce aceste bule de metan ajung deasupra apei, nava se va scufunda incetul cu incetul, deoarece acestea contin gaz metan iar densitatea apei din imprejurimile navei scade.

Insa avioanele de ce sunt doborate in aceasta zona? Sau de ce busola nu mai functioneaza? Triunghiul Bermudelor este cunoscut drept creandusi propriul camp magnetic. Nu este singurul loc din lume de acest gen, mai este unul si in Oregon sau in zonele de apropeiere unde exista minereu imens.

Cam acestea ar fi explicatiile pentru aceasta zona misterioasa in care dispar nave, avioane, iar multe lucruri nu mai functioneaza in aceste imprejurimi.

Autor: associatedcontent.com

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.