Triunghiul Bermudelor: Disparitiile au loc din cauza vietatilor din adancul Oceanului


triunghiul bermudelor disparitiile au loc din cauza vietatilor din adancul oceanului

Triunghiul Bermudelor se afla in Oceanul Atlantic si este situat intre insulele Bermude, Porto Rico si Florida (Miami). Zona este cunoscuta in intreaga lume datorita disparitiilor misterioase de nave, avioane sau alte obiecte.

Daca ar fi sa ne uitam peste toate teoriile care circula, nu am sti sa spunem cu exactitate care este adeverata sau daca este vreuna adevarata.

Un nou articol dat publicitatii de niste cercetatorii, sustine teoria ca in adancul oceanului se afla niste vietati necunoscute inca, care ar putea fi de vina pentru disparitiile misterioase.

Potrivit cercetatorilor care au analizat vietuitoarele care traiesc aici s-a descoperit ca peste 90% dintre ele, majoritatea bacterii si microbi, sunt specii noi, necunoscute omului, dar vara traiesc mai la suprafata, iar iarna se duc in adancuri.

Stilul lor de viata e interesant si, in plus, sunt foarte multe specii care traiesc impreuna, unele nemaivazute pana atunci, activitatea lor fiind mai intensa decat in alte zone ale oceanului, scrie cotidianul Pravda.

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.