Arieseni – frumusetea s-a nascut in Ardeal!


 

arieseni frumusetea s a nascut in ardeal e1331396532103

Daca te afli prin Muntii Apuseni, mai ca ar fi o blasfemie sa nu petreci macar cateva zile in preajma motilor, refuzandu-le ospitalitatea.

Dar mai cu seama te-ai priva de bucuria de a descoperi una dintre cele mai minunate asezari: Arieseni, un sat renumit prin frumusetea sa naturala.

Despre Valea Ariesului se stie ca este una dintre cele mai vestite si mai bine cotate regiuni turistice din Muntii Apuseni. Peisajele sunt de nota douazeci, pensiunile si hotelurile se inalta la tot pasul, care de care mai mandre si mai aratoase, iar agroturismul da roade dintre cele mai bune (in conditiile competitiei acerbe de aici, serviciile nici nu aveau cum sa nu se dezvolte, unde mai pui ca si preturile sunt competitive!).

Valea Ariesului aduna la rand, ca o salba de pietre pretioase, cele mai prolifice si mai dezvoltate localitati din punct de vedere turistic - Albac, Garda, Scarisoara, Remetea, Vartop, sunt doar cateva nume care cu siguranta incanta simturile oricarui investitor imobiliar, care stie sa previzioneze viitorul zonelor turistice.

Autor: Revista Kaufland

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.