Guvernele si armatele au intelegeri incheiate cu extraterestrii?

S-a vorbit si cu siguranta ca se va mai vorbi mult timp despre existenta rasei extraterestre, cu toate ca nici oamenii de stiinta si nici oamenii de rand nu pot dovedi acest lucru.

Obiecte zburatoare ce au forme sferice au fost vazute, fotografiate sau filmate, insa atat guvernele cat si armatele au negat faptul ca ar putea fi vorba despre extraterestrii.

Daca in viitorul apropiat s-ar gasi o persoana care sa contrazica cu dovezi facute publice armatele si guvernele in privinta existentei extraterestrilor, cu siguranta ca ar fi primul pe lista celor care trebuie ucisi de urgenta.

Dar de ce este atat de bine tinut acest secret?

Potrivit unei teorii, armatele si guvernele ar fi incheiat intelegeri cu rasa extraterestra prin care acestia pot veni la noi pentru a lua animale si oameni in scopul experimentelor genetice, oferindu-ne in schimb tehnologia lor care depaseste cu mult propriile noastre cunostiinte stiintifice.

De exemplu: tehnologia necesara pentru a calatori prin galaxi indepartate ar eclipsa orice altceva am creat pana acum si toate guvernele ar vrea sa puna mana pe asa ceva.

%d blogeri au apreciat: