A fost descoperita formula matematica pentru sex


a fost descoperita formula matematica pentru

Cum sexul da batai de cap tuturor, studentii de la universitatea Harvard si-au pus mintile la contributie pentru a afla formula matematica care poate face dintr-o discutie pe internet, o adevarata partida de sex.

Asadar, prima etapa este adresata barbatilor care isi doresc materializarea unei relatii de pe internet. Daca corpul lor este bine construit, acestia trebuie sa posteze o poza cu pectoralii lor.

Femeile au un succes mai mare daca discuta pe internet cu un barbat cu web-cam-ul pornit. Atentie, barbatii trebuie sa fie neinteresati de ceea ce vad prin web-cam, deoarece le da sanse mai mari de reusita.

Daca vrei sa cunosti mai bine persoane cu care discutii online, este nevoie de cateva intrebi bine puse precum: Ai indraznit sa pleci vreodata intr-o escapada?, Ti-a placut filmul Blair Witch Project?, Care sunt locurile unde ai mers in vacanta?Potrivit studentilor de la Harvard, aceste intrebari dau nastere la creativitate, si masoara deschiderea subiectilor in fata noilor experiente.

a fost descoperita formula matematica pentru sex 1

S-a facut un studiu in ceea ce priveste si masturbarea, si primul loc este ocupat de crestini.

a fost descoperita formula matematica pentru sex 2

a fost descoperita formula matematica pentru sex 3

a fost descoperita formula matematica pentru sex 4

Sursa: Daily Mail

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.