Un proiect al americanilor poate apropia apocalipsa


un proiect al americanilor poate apropia apocalipsa

Unexplained Mysteries: Un proiect finantat de Pentagon, numit HAARP(High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera (ionosfera este partea superioara a atmosferei, caracterizata de o ionizare produsa de radiatia solara. Ea joaca un rol important in electricitatea atmosferica si formarii marginii interioare a magnetosferei. Acesta are o importanta practica, deoarece, printre alte functii, ea influenteaza propagarea undelor radio in locurile indepartate de pe Pamant) peste un miliard de wati de unde radio.

Insa ce soft foloseste? Si unde se afla asa numitele tinte de comunicatii si supraveghere? Aceasta statie controversata se afla in Alaska, iar recent a fost tinta unor acuzatii destul de grave: se pare ca acest HAARP ar fi responsabil de mai multe cutremure, si moartea in masa a pasarilor.

Mai mult, rusii considera ca testele din ionosfera ale HAARP ar putea duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului.
Acest subiect a fost tratat si intr-o carte (Ingerii nu "canta" la aceasta HAARPa), al carei autor Nick Begich, a declarat ca programul ar putea declansa cutremure si ar transforma atmosfera, astfel incat "cerul sa arda".

Teoria conspiratiei din spatele HAARP
Acest scenariu conspirationist spune ca diferite guverne doresc sa construiasca arme cu ajutorul carora sa controleze vremea, iar proiectul HAARP ar fi o metoda care i-ar ajuta sa isi indeplineasca telul.

Potrivit The Telegraph: "Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear", asadar sistemul HAARP poate fi un factor de descurajare pentru anumite tari care si-ar dori sa porneasca un astfel de razboi.

Proiectul HAARP in interpretare biblica
Pentru a fi si mai convingatori, cei care au lansat aceasta teorie a conspiratiei au interpretat si textele Sfintei Scripturi: "Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate". - Matei 24:22.

Sursa: stirileprotv.ro

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.