Cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii


cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 1buzzfeed.com: In anul 892: Maretul Sigurd din Orkney i-a taiat capul vrajmasului sau in timp ce se afla in saua calului sau. Dupa ce a plecat de pe campul de lupta si-a dat seama ca dintii vrajmasului sau i-au intrat in picior. In urma ranilor provocate si a infectiei imposibil de tratat in acele vremuri, Sigurd a murit.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 2In 1327 Eduard al II-lea, regele Angliei, a fost ucis intr-un mod foarte ciudat: i s-a introdus un fier incins in fund.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 3In 1478, George Plantagenet, Duce de Clarence, a fost executat. Ultima sa dorinta a fost sa fie inecat intr-un butoi cu vin.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 4In 1649 Sir Arthur Aston a fost batut mortal cu propriul sau picior de lemn.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 5In 1771, Adolf Fredrik, regele Suediei, a mancat pana a murit. Ultima sa masa a inclus homari, hering afumat, caviar, sampanie si 14 portii din desertul sau favorit.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 10In 1814, 13 persoane au fost ucise dupa ce 323,000 de galoane imperiale de bere de la fabrica Meux si compania Brewery au tasnit in strada.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 6In 1940 Marcus Garvey a murit dupa ce a suferit doua infarcturi dupa ce a citit doua epitafuri despre el.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 7In 1974 Basil Brown, un sustinator inrait al mancarurilor sanatoase, a murit dupa ce a baut prea mult suc de morcovi.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 8In 1998, in Republica Democratica Congo, o intreaga echipa de fotbal a murit pe teren in timpul unui meci, dupa ce a fost lovita de fulger. Toti jucatorii din echipa gazda au supravietuit.

cele mai neobisnuite decese din istoria omenirii 9In 2010, rusul Vladimir Ladyzhensky a murit dupa ce a petrecut 6 minute intr-o incapere incalzita la 110 grade Celsius, la Campionatul Mondial de Sauna.

Autor: buzzfeed.com

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.