Vindeca-te singur, prin asumarea virtutilor Luminii, ale Iubirii


Cautam tot felul de cai de vindecare si vindecatori atunci cand sanatatea ne este afectata, sperand intru totul ca reechilibrarea fiintei noastre sa vina de undeva din afara si poate niciodata nu ne intrebam daca noi insine am facut vreodata cu adevarat ceva important pentru a ne salva de boala, de singuratate, de nefericire. Cine ne poate cunoaste mai bine, daca nu chiar noi insine, cei care traim cu noi intreaga viata, clipa dupa clipa.

Sa ne readucem aminte invataturile vechilor initiati, care ne indeamna sa ne cunoastem pe noi insine, invatand astfel despre fiecare latura a fiintei noastre - spirit, suflet, minte, trup. In acest sens, al cunoasterii de sine, descoperim in noi o capacitate de neinlocuit, aceea de a ne putea conecta la dimensiunile spirituale. Aceasta conectare sau reconectare la Spiritual, la Divin, se poate infaptui (atunci cand nu ne rugam) ori de cate ori dorim, prin intermediul uneia dintre cele mai vechi practici spirituale - meditatia.

Si, iata, meditatia din randurile urmatoare are rolul de a va purifica, de a va reinnoi, de ava readuce la starea de esenta, aceasta existand in orice fiinta vie - iubirea.

Va asezati confortabil intr-un fotliu si stati cat mai relaxati. Va goliti mintea de orice ganduri, inspirati adanc, expirati si incepeti sa priviti cu ochii mintii, detasat, de tot ceea ce s-a intamplat in viata dumneavostra de pana acum. Priviti-va cu ochii mintii, studiati-va, analizati-va, dar mai ales iertati-va. Treptat, compasiunea si iubirea isi fac loc in suflet, pentru aceasta fiinta lipsita de cunoastere si de iubire, care pana astazi ati fost dvs. Stiti acum, simtiti in inima ca nu sunteti singuri, ca totul are intotdeauna un sens si ca experientele trecutului au avut rostul de a va ajuta sa diferentiati binele de lipsa lui, sa va schimbati... Boala, saracia si singuratatea vor inceta aici si acum! Sunteti o fiinta de Lumina, spiritul dvs. se trage din cel divin. Vizualizati asta! Puteti si vreti sa fiti asemenea Luminii! Exprimati cu toata fiinta doar Armonie, Pace si Iubire. Boala va fost lectie si v-ati asumat invataturile, Intrati pe un nou drum: al iubirii. Ea va aduce vindecarea. Vizualizati ca primiti si daruiti iubire tuturor. Acum deveniti constienti de ceea ce sunteti: in primul rand spirit si suflet, apoi minte si trup... De azi va hraniti spiritul si sufletul cu iertare, iubire si compasiune. Vizualizati cum energia divina coboara asupra dvs., va invaluie... Sunteti cu totul intr-o sfera de lumina alba, pura, intensa, stralucitoare. Respirati aceasta Lumina! Expirati intunericul launtric in care ati trait pana acum, toate impuritatile si orice sentiment negativ. Sunteti fericit! Este atat de bine in aceasta noua stare, o stare de iubire! Simtiti acum ca eliberarea de omul care ati fost - ignorant, neiubitor, nepasator - este cea mai mare minune pe care ati trait-o pana acum, ori poate singura. Va doriti din tot sufletul ca in inima dvs. sa aiba loc de astazi inainte numai Iubire si Pacea Duhului Sfant. Va vindecati...

Sunteti liberi si puri! Sunteti fericiti, sunteti un alt om... cu adevarat Om! Un om viu, pentru ca acum simtiti, intr-adevar, intreaga plenitudine a vietii, in inima, in spiritul, in mintea si trupul dvs. Toate acestea vibreaza impreuna doar Armonie, doar Iubire... De azi inainte sunteti Iubire, Armonie, Sanatate, Abundenta, Fericire. Asadar... v-ati vindecat! Reveniti treptat, deschideti ochii si porniti in noua dvs. viata!

Sursa: Revista Focul Vietii

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.