Dârele chimice ale avioanelor au precedat dezastrele


Potrivit unei teorii a conspiratiei, exista avioane care pulverizeaza susbstante daunatoare fara ca noi sa ne dam seama, deoarece substantele chimice sunt pulverizate sub forme de dare care pot fi observate pe cer la trecerea avioanelor.

Se mai presupune ca substantele chimice pulverizate in aer au ca scop diminuarea suprapopularii planetei. Virusi precum H1N1 si SARS se regasesc in aceste substante.

Altii spun ca aceste dare chimice au rolul de a arde sulful din stratosfera prin care se creeaza o ceata mai rece, avand pe termen scurt un efect pozitiv asupra temperaturii. Insa si in acest caz ar fi la mijloc interesele companiilor industriale care polueaza si care doresc sa-si continue activitatile sub alternative ecologice.

Un alt zvon lansat se refera la faptul ca darele chimice au contribuit la declansarea valului tsunami din Oceanul Indian, in 2004, si la uraganul Katrina care a blocat productia interna de titei si gaz , permitandu-le companiilor petroliere din SUA sa majoreze pretul.

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.