Implanturile cu microcipuri grabesc apocalipsa


La Expozitia Internationala de Stiinta din 2003 a fost prezentat un cip biometric implantabil, capabil sa urmareasca o persoana tot restul vietii.

Exista multe persoane care sustin ca guvernul american injecteaza in secret cipuri in oameni care se supun unor operatii sau proceduri medicale de rutina.

Unele grupuri religioase atrag atentia asupra faptului ca, daca societatea urmeaza aceasta cale invaziva, va implini profetia de rau-augur facuta cu mult timp in urma:

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei orbi, sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau numarul numelui fiarei. Aici este intelepciuneda. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." (Apocalipsa 13:16-18)

Conform lui Tim Willard, director administrativ al revistei americane Futurists, numarul de asigurare al fiecarei persoane ce va fi implantat in cip va fi format din 3 seturi de sase - 6-6-6.

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.