Cresterea si tonificarea sanilor prin masaj


Cresterea si tonificarea sanilor prin masajUna dintre cele mai eficiente si cunoscute tehnici de masaj pentru marirea naturala a sanilor s-a dovedit a fi metoda doctorului Chang, cu ajutorul caruia acestia pot creste cu pana la 50% daca se tine cont ca durata masajului trebuie sa fie cuprinsa intre minimum 15 minute si maximum 30 de minute.

In ce consta aceasta tehnica de masaj:

Alegeti locul dvs. de relaxare si meditati, acel loc care sa va ofere un maximum confort si unde temperatura camerei sa fie calda. Pentru a realiza acest tip de masaj, este necesar sa adoptati pozitia de meditatie lotus sau pozitia asezand, astfel incat calcaiul piciorului drept, pe care il tineti indoit, sa preseze zona de deasupra uretrei (zona perineului). Presiunea realizata cu ajutorul calcaiului drept asupra zonei vaginului trebuie sa fie moderata, dar suficient de ferma pentru a produce o stare de efervescenta erotica, mentinuta pe toata durata masajului. Aceasta are ca scop realizarea unei senzatii agreabile, producand activarea energiei sexuale, ce trebuie dirijata spre sani.

Incepeti prin a realiza un exercitiu usor si practic, pentru a va activa energia palmelor si a le incalzi, frecandu-se mainile puternic una de cealalta. Apoi asezati-le pe sani si incercati sa urmariti daca simtiti cum energia si caldura palmelor va patrund prin piele, masand in acelasi timp cu miscari circulare spre interior, rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic si mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic.

Important! Pentru a obtine un succes maxim prin intermediul acestei tehnici, evitati atingerea mameloanelor in timpul masajului, deoarece acestea sunt foarte sensibile si este nedorita o descatusare a acestei energii sexuale pe care ati acumulat-o.

Sursa: Focul Vietii

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.