Prezicerile lui Edgar Cayce


Prezicerile lui Edgar CayceIn perioada 1925 - 1945 americanul Edgar Cayce a facut mai multe preziceri care mai apoi s-au indeplinit. El a afirmat ca marile civilizatii din Egiptul Antic si America de Sud ar fi aparut ca urmare a migratiei locuitorilor Atlantidei, spunand, la inceputul secolului XX, ca vechimea piramidelor este de 10.500 de ani, la fel ca si misteriosul oras Tiwanaku (Tihuanaco), din Bolivia. Cayce mai prezicea si ca, la sfarsitul anilor '60, vor fi descoperite ruinele Atlantidei, in apropiere de Bahamas. Ca o coincidenta, in 1968, scafandrii americani au identificat, in apropierea arhipelagului Bahamas, formatiuni de roci si ziduri rectangulare, create in mod sigur de o civilizatie demult disparuta.

Dintre prezicerile mentionate de Edgar Cayce mai pot fi amintite inceputul si sfarsitul celor doua Razboaie Mondiale, ascensiunea lui Hitler, moartea presedintelui Franklin D. Roosevelt, aparitia statului Israel, independenta Indiei, asasinarea J. F. Kennedy, caderea comunismului si multe alte evenimente majore din istoria omenirii. Dupa natura profetiilor sale, majoritatea confirmate in timp, americanul Edgar Cayce, care, potrivit biografilor sai, ar fi avut origini franceze, este considerat un drept urmas al lui Nostradamus.

In prima zi a anului 1945, el a facut insa o ultima declaratie, prin care isi anunta propria moarte. Doua zile mai tarziu, la 3 ianuarie 1945, "Profetul adormit" se stingea din viata, lasand in urma zeci de volume cu previziuni si lecturi, pe care, nici pana in prezent, specialistii si oamenii de stiinta nu le-au putut explica.

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.