Cele mai inspaimantatoare locatii pentru Halloween


Cele mai inspaimantatoare locatii pentru Halloween 1Turisti din intreaga lume aleg sa-si petreaca seara de Halloween in cele mai sinistre locuri din lume. Si slava domnului ca Romania nu duce lipsa de astfel de locatii, caci legenda lui Dracula este cunoscuta in intreaga lume. Mai jos va sunt prezentate o parte din locatiile cele mai sinistre.

Unul dintre cele mai infioratoare locuri din lume se regaseste in Mexic, in districtul Xochimilco, unde se afla mai multe canale si insule artificiale. Aici, un barbat pe nume Julian Santana Barrera a descoperit cadavrul unei fetite intr-un canal si, pentru a se proteja de spirite, a pus bucati din mai multe papusi prin copaci. Desi barbatul a murit in 2011, papusile au ramas prinse de vegetatie.

1

Un alt loc infiorator este in Japonia, insula Hashima. Aceasta, fiind un loc unde se exploata carbunele, a fost parasita odata cu trecerea la petrol.

2

Dealul Crucilor din Lituania tinde sa le dea turistilor fiori de Halloween, aici aflandu-se circa 100.000 de cruci, una langa alta.

3

Catacombele din Paris nu sunt doar niste locuri istorice, ci si unele unde se afla ramasitele a circa sase milioane de persoane.

4

Locul celebrului dezastru nuclear Cernobil, Pripyat, este uimitor prin gradul complet de abandon, totul aratand inca la fel ca in 1986, cand a fost parasit.

5

In Cehia se afla un loc de groaza numit Osuarul din Sedlec, unde oasele a 70.000 de persoane au fost folosite pentru crearea de monumente gotice.

6

Nu in ultimul rand, avem Castelul Bran, cunoscut datorita legendei lui Dracula, personaj folosit in numeroase filme si bazat pe figura istorica a lui Vlad Tepes.

7

Sursa: stirileprotv.ro

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.