Eretele sur (Circus pygargus)


Eretele sur

Eretele sur

Acesta, cu o inaltime de 44 cm, traieste in regiunile noastre de stepa si cuibareste pe sol. Penajul masculului este cenusiu avand varfurile aripilor si o banda pe dosul lor negre, iar femela cafenie.

Se hraneste indeosebi cu rozatoare. Toamna migreaza spre tinuturile de iernare din Africa, la sud de Sahara.

persoane au considerat acest articol util. Dacă ți-a fost de ajutor, te rog să lași un vot.
%d blogeri au apreciat: