Vulturul de mare (Haliaeetus pelagicus)


Vulturul de mare

Vulturul de mare

Acesta are o inaltime de 120 cm si traieste in peninsula Kamceatka si insula Sahalin, din Oceanul Pacific, si se hraneste cu iepuri si pesti. Coloritul corpului este cafeniu, cu umerii si varfurile aripilor, penajul coapselor si coada ale.

persoane au considerat acest articol util. Dacă ți-a fost de ajutor, te rog să lași un vot.
%d blogeri au apreciat: