Exista lume paralela in interiorul Terrei


exista lume paralela in interiorul terrei

Pravda: Potrivit acestor calcule, la Big Bang au luat nastere 10 la puterea 1016 universuri. Asadar este posibil ca ele sa se fi dezvoltat unul in interiorul celuilalt, iar planeta noastra nu ar face exceptie. Astfel, exista posibilitatea ca un alt pamant sa fie ascuns in interiorul Pamantului.

Aceasta teorie era foarte vestita in Antichitate. Inteleptii din acele vremuri credeau ca in interiorul planetei noastre exista o lume ce este locuita de creaturi urate, slute, care nu au fost alese sa traiasca la suprafata Pamantului.

Filosoful Anaxagora a desenat o harta care a devenit faimoasa de-a lungul timpului: pamantul era plat, inconjurat de nori, insa sub prima “foaie” a planetei se afla o lume paralela in care traiau oameni, erau construite cladiri, si existau chiar corpuri celeste.

Adepti ai acestei teorii au fost Galileo Galileii, Franklin, sau Lichtenberg. In 1818 Cleves Symmers a venit in fata congresului american cu o teorie care a socat la acea perioada : Pamantul este alcatuit din mai multe cercuri concentrice, care au o deschidere la poli, si fiecare dintre aceste cercuri este locuit de oameni si animale.

Academicianul rus V. Obruchev a venit cu o alta ipoteza. Un meteorit gigant a gaurit pamantul in primele zile de la Big Bang, acesta ajungand pana in mijlocul planetei, iar in jurul acestui meteorit s-a dezvoltat o lume separata fata de cea care populeaza suprafata Terrei.

Sa presupunem ca aceasta lume ar exista si ca sunt fiinta care locuiesc in interiorul Pamantului. Cum ar arata aceste creaturi?

Autor: pravda.ru

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.