Harpia (Harpia harpyja)


Harpia

Harpia

Acesta are o inaltime de 80-95 cm si este un rapitor foarte puternic si feroce, raspandit in America de Sud. Spatele si un guler pe piept sunt cafenii, iar capul si partea inferioara albicioase.

Se hraneste cu maimute si lenesi, dar ataca si turmele de oi. Traieste in padurile dese din vecinatatea apelor.

persoane au considerat acest articol util. Dacă ți-a fost de ajutor, te rog să lași un vot.
%d blogeri au apreciat: