Cucul pestrit (Clamator glandarius)


Cucul pestrit

Cucul pestrit

Acesta, cu o inaltime de 40 cm, traieste in sudul Europei si in nord-vestul Africii si sud-vestul Asiei. Are corpul de culoare cenusiu cu pete mai deschise, iar pieptul albicios. Depune ouale in cuiburile altor specii. Ierneaza in Africa centrala.

persoane au considerat acest articol util. Dacă ți-a fost de ajutor, te rog să lași un vot.
%d blogeri au apreciat: