Planeta Marte a fost locuita de civilizatie in antichitate?


Marte este planeta cea mai locuibila din sistemul nostru solar in pofida temperaturilor de -50 grade celsius. Fotografiile surprinse de sondele Mars Express si Spirit, care arata fosile microscopice ale unor organisme similare bacteriilor, dovedesc faptul ca pe aceasta planeta a existat viata odata. Bizar este faptul ca printre nenumaratele fotografii realizate de sonde, sunt si niste imagini care au surprins structuri piramidale, asemanatoare cu Marele Sfinx de la Giseh. Sa fi existat o civilizatie pe aceasta planeta?

Probabil ca da pentru ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca pe planeta Marte nu mai putea exista viata deoarece fusese lovita abundent de comete si asteroizi, iar acest lucru a fost observat in fotografiile trimise de sonde, unde suprafata planetei este acoperita cu cratere.

Potrivit unor zvonuri, se doreste ca pe termen lung sa se realizeze o serie de experimente in urma carora, prin transportarea unor bacterii simple pe Marte, s-ar putea duce viata pe aceasta planeta. Nimeni nu poate contesta teoria ca viata pe Pamant ar fi inceput in acelasi fel. E posibil ca o civilizatie mai avansata si mai verche decat a noastra sa fi creat intentionat modul nostru de viata.

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.