Ordinul Craniu si Oase (Skull and Bones)


Ordinul Craniu si Oase (Skull and Bones)Ordinul Craniu si Oase (Skull and Bones) este o societate secreta cu sediul la Univesritatea Yale din SUA, destinata barbatilor din familii importante, Printre cei mai faimosi membri ai sai se numara, conform zvonurilor, fostul presedinte american George W. Bush si tatal sau, fostul presedinte George H. W. Bush. Activitatile grupului nu sunt cunoscute public, dar exista nenumarate zvonuri privind conspiratiile clandestine care-si propun sa reorganizeze ordinea globala si sa influenteze personaje si institutii politice. Fostii membri ai societatii au ajuns sa ocupe fotolii de senatori, judecatori ai curtii supreme si ambasadori, trei dintre ei devenind presedinti. Printre alti oameni faimosi despre care se crede ca au trecut prin aceasta societate se afla membrii familiilor Rockeffeer, Pillsbury si Taft.

Initial, societatea a fost formata pentru a-i sustine pe membri dupa ce terminau facultatea, tot asa cum francmasonii se reunesc pentru a-si impartasi ideile, interesele financiare si experienta. Dar fostii membri ai Ordinului Skull and Bones au fost acuzati ca ar fi creat un guvern secret bazat pe operatiuni de spionaj, care actioneaza uneori contrar intereselor presedintelui si executa actiuni in numele sau. Unele dintre cele mai rasunatoare scandaluri din SUA poarta amprenta membrilor acestui ordin, de la asasinarea lui JFK, la Watergate si scandalul Irangate. Persoana pe care unii o suspecteaza ca ar fi fost implicate in toate aceste evenimente este George H. W. Bush. La data asasinarii lui JFK si in momentul izbucnirii scandalului Watergate, Bush lucra pentru CIA, iar in timpul afacerii Irangate era vicepresedinte.

E posibil oare ca societatea Skull and Bones sa-si fi exercitat influenta asupra Casei Albe decenii la rand si sa fi controlat nu doar ceea ce ajungea la urechile presedintelui, ci si ceea ce spunea si facea acesta? Fara a-si asuma vreo raspundere in fata poporului american,s-ar putea ca acesti papusari din spatele cortinei sa fie cei care manipuleaza, cu adevarat, evenimentele.

Sursa: 111 Teorii ale conspiratiei

persoane au considerat acest articol util. Votează dacă ți-a fost de ajutor.