Programul HAARP: o arma secreta devastatoare

antene haarpCe este defapt programul HAARP? Este cunoscut oficial drept un proiect de studiere a efectelor si utilizarilor ionosferei, un instrument de supraveghere si comunicare pe baza undelor radio.

Dar exista o teorie care spune ca cercetarile legate de supraveghere si comunicatii derulate in cadrul programului HAARP reprezinta doar o mica parte din activitatea care are loc la acea baza si ca accentul principal al lucrarilor a fost pe crearea si dezvoltarea unui sistem de arme pentru modificarea conditiilor meteorologice. Conspirationistii afirma ca guvernul SUA s-a folosit de programul HAARP pentru a-si destabiliza inamicii si pentru a-si imbunatatii controlul asupra rezervelor de titei din lume.

Conform speculatiilor, programul HAARP a pus la punct o tehnologie capabila sa creeze cutremure uriase si s-a folosit de ea pentru a declansa valul tsunami care a maturat Oceanul Indian in 2004. Insa de ce ar vrea sa insceneze un dezastru natural atat de devastator? Pentru a obtine controlul asupra provinciei Aceh din Indonezia, bogata in petrol. Cine stie cate dezastre naturale au mai creat americanii prin intermediul acestui program.

%d blogeri au apreciat: