Programul HAARP: o arma secreta devastatoare


antene haarpCe este defapt programul HAARP? Este cunoscut oficial drept un proiect de studiere a efectelor si utilizarilor ionosferei, un instrument de supraveghere si comunicare pe baza undelor radio.

Dar exista o teorie care spune ca cercetarile legate de supraveghere si comunicatii derulate in cadrul programului HAARP reprezinta doar o mica parte din activitatea care are loc la acea baza si ca accentul principal al lucrarilor a fost pe crearea si dezvoltarea unui sistem de arme pentru modificarea conditiilor meteorologice. Conspirationistii afirma ca guvernul SUA s-a folosit de programul HAARP pentru a-si destabiliza inamicii si pentru a-si imbunatatii controlul asupra rezervelor de titei din lume.

Conform speculatiilor, programul HAARP a pus la punct o tehnologie capabila sa creeze cutremure uriase si s-a folosit de ea pentru a declansa valul tsunami care a maturat Oceanul Indian in 2004. Insa de ce ar vrea sa insceneze un dezastru natural atat de devastator? Pentru a obtine controlul asupra provinciei Aceh din Indonezia, bogata in petrol. Cine stie cate dezastre naturale au mai creat americanii prin intermediul acestui program.

persoane au considerat acest articol util. Dacă ți-a fost de ajutor, te rog să lași un vot.
%d blogeri au apreciat: